Resultater 2016   Billeder 2016   Resultater 2015   Billeder 2015   Resultater 2014   Billeder 2014   Resultater 2013

En forårsdag i Gudenådalen

Det er med glæde at Lions club Hvorslev og Hammel Cykel klub for 7. gang kan inviterer til motionscykelløbet "En forårsdag i Gudenådalen" Forårsklassikeren hvor motionister på alle niveauer kan få afprøvet dagsformen.

Søndag d. 24. april 2016 kl. 10.00

En forårsdag i Gudenådalen køres i det kuperet terræn syd for Ulstrup.
Starten går fra Ulstrup skole hen mod den berygtet dagbjervej. 600m stigning med 8% i snit og max på 14% op gennem skoven til Amstrup, videre op til Thostrup, Borridsø, Gerning og Stærkær tilbage langs Gudenådalen ad Hagenstrupvej mod Ulstrup.

Der kan vælges mellem 1, 2, 3 eller 4 omgang af 22,5km. Hver omgang er på 188 højdemeter

FORPLEJNING

Før løbet:

-Gratis kaffe og rundstykker

Efter løbet:

-Gratis frugt og vand til deltagerne.

-En Øl/sodavand samt en grill-pølse

PRISER OG STARTTIDER

Rute

Distance

Pris ved tilmelding til og med 20/4.

Pris ved tilmelding på dagen

Starttider

Kl. 10.00

Tilmelding starter omkring 1/1-2016

INDSKRIVNING

Der indskrivning, uddeling af numre og eftertilmelding i skolegården ved Ulstrup Skole med indgang fra Hagenstrupvej over for Ulstrup Kirke.

OMKLÆDNING

Der er mulighed for omklædning og bad i Ulstrup hallen, som ligger ca. 200 meter fra start/mål

PARKERING

Der er mulighed for parkering ved Ulstrup skole med indkørsel fra hovedgade samt ved Ulstrup kirke.

PRÆMIER

Der vil være lodtrækningspræmier for alle forhånd tilmeldte rytter, som vil kan afhentes i skole gården efter løbet.

RUTEN

Starten går fra Hagenstrupvej  ved Ulstrup skole, lige over rundkørsel via Skolevej th. Daugbjergvej op gennem skoven til Amstrup Bakker, th Amstrupvej til Lådenhøjvej,  th Forten,  th Pittevej, tv Slugten, tn Klepgabsvej, th Volshøjvej, th Gerningbyvej, tv Mågårdsvej, th Busbjergvej ,th ad Hagenstrupvej til Ulstrup.

Ruten bliver afmærket med tydelige skilte.

Rutekort, Motionscykelløb

FÆRDSELREGLER OG FØLGEBILER

"En forårsdag i Gudenådalen" er et motionsløb, så alle færdselsregler SKAL overholdes.

Vi anmoder alle deltager om at tage hensyn til øvrige trafikanter og rette sig efter henstillinger fra officials og andre hjælpere, der skal sikre afviklingen af løbet.

Følgebiler er strengt forbudt.

Deltagere, der modtager hjælp fra følgebiler, vil blive bedt om at forlade løbet.

Eventuelle følgebiler vil blive bedt om at forlade ruten.

Alle deltagere skal anvende godkendt hjelm.

Brug af tri-styr eller anden form for styrforlængere er forbudt. Deltagere med sådanne monteret på cyklen vil blive anmodet om at afmontere disse, alternativt blive afvist ved start.

OVERSKUD AF LØBET

Vi håber, at se mange mennesker, og at alle får en god oplevelse, overskuddet vil blive doneret ubeskåret til forskellige projekter.

Kontakt til løbet

Kim Knudsen på motions.lions@gmail.com